суботу, 11 березня 2023 р.

Синхронічність дірявого неба над Москвою

 Синхронічність дірявого неба над Москвою

 
"Панцир С-1" на даху багатоповерхівки в центрі Москви
  Кремлівський режим наляканий. Він ще намагається втримати окремі фронтові плацдарми, але в глибині душі розуміє – війну програно. Про що свідчить зенітно-ракетний комплекс «Панцир С-1» встановлений на даху однієї з висотних урядових будівель у центрі Москви.
  Крок за кроком РФ переходить від війни наступальної до оборонної. Після не спровокованого нападу 24 лютого 2022 року війська РФ пройшли стрімкий шлях від планів підкорення всієї України до приготування систем ППО задля перехоплення українських ударів по Москві, а то й по самому Кремлю.
  Хтось на верхівці московської владної піраміди це добре розуміє. Вкотре підтверджуються слова Христа: «Бо всі, хто взяв меч, загинуть від меча» (Мф.26:50). Хтось у кремлівських баштах відчуває наслідки ракетного обстрілу цивільного населення та критичної інфраструктури України, тому готується отримувати українські удари безпосередньо по лігву тих, хто «вийняв меч».
  Свідчення тому – Панцир С-1 на висотці неподалік Кремля. Путінська братва явно перепудилася ударів по центру ухвалення рішень. Тому й верещить про те, що в разі поразки в Україні, німецькі танки з українськими екіпажами, стоятимуть під Москвою.
Собор Василія Блаженного захищають "Панцири С-1". Карикатура.
  І не даремно – багато з того, що відбувається в РФ разюче нагадує події останніх років існування СССР, що призвели до його розпаду. Подібні дії породжують такі результати.
  Як сказав би видатний швейцарський психолог Карл Густав Юнг: спостерігається явище синхронічності – смисловий, не причинно-наслідковий об’єднуючий принцип важливих співпадінь подій, розділених у часі та просторі.
  Розглянемо подібність докладніше. Врахуємо вплив масштабу бойових дій, і те, що деякі подробиці можуть відрізнятися через специфіку місця і часу.
  Остання війна СССР – вторгнення до Афганістану 1979 року. Наступного року в Москві відбулися Олімпійські ігри. У РФ події відбулися в зворотному порядку: спочатку Олімпіада в Сочі, за нею московство анексувало український Крим.
Вторгнення армії СССР в Афганістан, 1979 р.
  До вторгнення Кремль керував Афганістаном через підвладних ставленців. Потім кремлівські старці здійснили збройний переворот, і розпочали військову інтервенцію, за якою спалахнуло повстання афганського народу. В Україні проросійську владу повалило народне повстання, після чого РФ вторгалася до України. В обох випадках Москва активно використовувала допомогу місцевих колабораціоністів.
  Агресія СССР в Афганістані викликала різке неприйняття в афганців, що призвело до запеклої народної війни проти загарбників та їхніх пахолків. На агресію РФ проти України українці відреагували подібними до афганців, почуттями і діями.
  США засудили московсько-більшовицьку агресію в Афганістан. Спочатку обмежилися висловлюванням «глибокого занепокоєння», торговими санкціями та бойкотом Олімпійських ігор у Москві 1980 року. Через деякий час, програмою «Зоряних війн» та обвалом світових цін на нафту Штати зруйнували економіку Совдепу, та почали постачання легких видів озброєнь афганським повстанцям. Згодом діапазон розширився до переносних зенітно-ракетних комплексів.
Афганський моджахед з ПЗРК "Стріла"
  Втрати СССР в Афганістані збільшилися, зросло невдоволення в середині країни. У 1989 році керівник Совдепу Михайло Горбачов прийняв рішення про повне виведення військ з Афганістану.
  Схожу поведінку США спостерігаємо і щодо подій в Україні, після початку московської агресії. У відповідь на анексію Криму США з союзниками по НАТО висловили «глибоке занепокоєння», запровадили проти РФ мало відчутні санкції та обмежилися постачанням не бойового армійського спорядження.
  Через деякий час українцям надали невелику кількість протитанкових засобів. Після початку повномасштабної агресії РФ проти України 24 лютого 2022 року, Уряд США в коаліції з дружніми країнами неухильно розширює діапазон і кількість наданого озброєння ЗСУ і економічних санкцій стосовно Москви.
  Московство розплачуються за агресію все більшою кількістю життів своїх вояків та економічними втратами внаслідок введених світовою спільнотою санкцій. Кожен день війни наближає поразку Росії.
  У 80-ті роки минулого століття СССР здійснював збройне втручання у внутрішні справи країн Африки (Анголи, Мозамбіку) та Близького Сходу, активно підтримував арабські країни в протистоянні з Ізраїлем, а також війну Південного Ємену проти Північного у військовому конфлікті 1979 року.
  Протягом усього часу агресії проти України, розпочатої в 2014 році, РФ приймає активну участь у громадянських війнах у Центральноафриканській республіці та Сирії, співпрацює з ворожо налаштованим до Ізраїлю Іраном.
Пасажирський літак Boeing 747 Korean Airline's знищений ППО СССР 1 вересня 1983 року. 
  У 1983 році московсько-більшовицькі ППО знищили пасажирський літак Південної Кореї Боїнг 747. Загинули 269 осіб – всі, хто знаходився на борту лайнера. Панівний у СССР режим бездоказово заявив, що знищений літак займався розвідкою. Фактично екіпаж мирного цивільного літака звинуватили у зловорожих діях.
  У 2014 році московські терористи збили в небі Донбасу малайзійський пасажирський літак Боїнг 777, загинули всі, хто знаходився на борту – 298 осіб. Як і в 1983 році, Москва, намагаючись відвести від себе звинувачення, вибухнула найбезглуздішими версіями про те, що сталося.
Московські терористи на уламках збитого ними 17 липня 2014 року літака Boeing 777 рейс MH17
  Як у 1983, так і у 2014 році країною керували чекісти. До призначення Генеральним секретарем ЦК КПСС, тобто очільником Совдепу, Юрій Андропов керував комуністичною політичною поліцією – Комітетом державної безпеки (КГБ) СССР. Перед тим, як посісти посаду Президента РФ Володимир Путін, так само деякий час очолював московську спецслужбу – Федеральну службу безпеки (ФСБ) РФ, прямого спадкоємця КГБ. Керівництво ФСБ навіть не виїхало з будівлі, де працювали очільники КГБ СССР.
  1987 року відбулася сенсаційна подія – на Червону площу в Москві приземлився спортивний літак «Сессна». Дев'ятнадцятирічний громадянин ФРН подолав на ньому 750 кілометрів повітряного простору СССР, і без жодних перешкод приземлився обабіч Кремля на Великому Москворецькому мості. Народ, що знаходився на площі, радо вітав літак, що трохи похитував крилами у відповідь.
  На судовому процесі пілот Матіас Руст зізнався, що планував приземлитися в Кремлі, але не знайшов належного майданчика. Нарізавши три кола над Красною площею, літак сів на міст, звідки викотився до собору Василя Блаженного. Туди підтюпцем попрямував наряд міліції і затримав зухвалого пілота.
Затримання Матіаса Руста після приземлення на Красній площі
  Надалі комуністична влада засудила його на 4 роки ув'язнення «за бешкет». Руст провів у буцегарнях 432 дні і звільнився за амністією. Свій вчинок Матіас пояснив прагненням закликати до миру в усьому світі.
  Цікава версія Уряду СССР, точніше її відсутність. Московський режим так і не пояснив, чому хвалена система ППО Совдепу ловила ґав замість літака, який приземлився мало не в кремлівських коридорах.
  Дивані експерти почали вигадувати різні причини бездіяльності військ протиповітряної оборони. Розповідали про наказ не збивати цивільні літаки після випадку з південнокорейським Боїнгом 747. Якщо літак Руста виявило ППО, не зрозуміло, чому його не взяли під контроль винищувальної авіації.
  Подейкували, що совдепівське ППО в Псковській області, саме під час польоту Руста, змінила систему розпізнавання свій-чужий, і прийняла спортивний літак за свого. Надалі, в районі Селігеру, німецький літак прийняли за учасника пошуково-рятувальної експедиції, а в самій Москві сприйняли за пересічного порушника режиму польотів.
  Висувались версії про змову спецслужб і навіть про спецоперацію КГБ СССР, з метою усунути маршалів і генералів, що стали на заваді в Горбачова. Існують і інші, рівно безглузді «пояснення».
  «А ларчика просто открывался». ППО Совдепу проґавило літак Матіаса Руста. Весь багаторівневий захист повітряного простору СССР виявився не вартим порожнього горіху. Величезна кількість військ ППО так і спромоглася перерости у високу якість захисту.
  55 зенітно-ракетних бригад, 10 окремих зенітно-ракетних полків, 10 радіотехнічних бригад, 40 окремих радіотехнічних батальйонів, 1 350 пускових установок ЗРК «Коло» і «Куб», 300 установок «Бук» та 70 С-300В, не рахуючи ракетної техніки, не дали раду дев'ятнадцятирічному молодику, що налітав лише 50 годин. ППО, як і сам СССР, виявилися повним непотребом.
Армія СССР назавжди залишає Афганістан. 1989 р.
  У ті часи збройні сили СССР зазіхали на роль першої армії в світі, міць якої не поступалася армії США. Руст розвіяв міф про «несокрушимую и легендарную» московсько-більшовицьку армію всього за кілька годин польоту над територією СССР.
  Зазіхання панівного на РФ режиму, виявили трохи більше поміркованості: кремлівська пропаганда іменувала армію Росії, невибагливо, але зі смаком, лише... «другою в світі». Після початку широкомасштабного вторгнення в Україну ЗСУ розвіяли «мов росу на сонці» міф про другу армію світу.
  Віра у фантом могутньої совкової армії, породжена власною пропагандою, стала фатальною для СССР. Брежнєвська кліка ввела війська до Афганістану, проігнорувала волю до спротиву афганського народу, як не суттєву величину. І прорахувалася.
  Путінська братва з КГБ та кооперативу «Озеро» також вторглася в Україну сповнена зневаги до української нації та військової науки, розраховуючи, що армію агресора українці зустрінуть з квітами та хлібом-сіллю. Тільки повний невіглас міг скласти план наступу по всьому кордону України з РФ і Білоруссю недостатніми військовою потугою, напередодні весняного бездоріжжя.
  Залишається тільки побажати московству й надалі такої ж масштабної корупції в армії, і більше «стратегів», на кшталт начальника Генштабу ВС РФ Герасимова, на обличчі якого назавжди закарбувалася щира зневага до інтелекту.
Начальник Генштабу ВС РФ В. Герасимов
  Повернімося до відповідності Афганської війни та легендарного приземлення Матіаса Руста на Красній площі із сучасною війною Росії проти Української держави. Поки що на Кремль та прилеглу площу не приземлилося нічого надзвичайного.
  Але розміщення путінської камарильєю зенітно-ракетного комплексу «Панцир С-1» на урядовому хмарочосі в самому серці Москви свідчить про очікування прильотів, про невіру керівництва РФ у придумані ними самими міфи про «другу армію в світі», про хиткість і ненадійність ППО РФ, устаткованих совковими системами стеження та реагування.
  Системи ППО на висотках у центрі Москви свідчать про страх і передчуття неминучого краху в Кремлі. Подібно до того, як влада СССР залишила без адекватних пояснень причини безперешкодного прольоту Матіаса Руста практично до кремлівської брами, путінський режим відмовчується про причини вибухів і пожеж на військових та стратегічних об'єктах у різних регіонах РФ.
  Українці жартують, що ці московити невдало курять біля постраждалих стратегічних об'єктів, і називають подібні інциденти «бавовною». «Бавовна» трапляється в різних регіонах РФ, деякі з яких знаходяться на значній відстані від України. У багатьох випадках українська армія не має в розпорядженні озброєнь, здатних завдати удару на такій великій відстані. Але «бавовна» відбувається незрозумілим, майже містичним чином.
  Поки що «бажаючі покурити», і тим самим створити «бавовну», не дісталися Москви. Але чекісти, які розташувалися у владних кабінетах, добре розуміють – «куріння в недозволеному місці», з усіма наслідками, що витікають, незабаром прийде і в Кремль.
  Що спричинить ефект, більш приголомшуючий ніж вояж Матіаса Руста на Красну площу. Бо німецький пілот прилетів у мирний час, з мирною метою та заради миру. Наслідки ефекту «бавовни» на Красній площі, в умовах війни з Україною, де втрати РФ багаторазово перевищують збитки, завдані СССР війною в Афганістані, виявляться відчутнішими для Кремля, порівняно з безневинною витівкою німецького літуна-бешкетника.
Матіас Руст на Красній площі
  Після легендарного польоту Матіаса Руста в СССР поширився анекдот.
  «Чоловік на Красній площі, витяг сигарету, закурив, з насолодою втягуючи дим. До нього стрімголов підскочив міліціонер, голосно вигукуючи: «Тут курити не можна!»
  «Вибачте, забув, що це аеродром» – зніяковів чоловік, поквапом гасячи сигарету
».
  Відмінність тієї епохи від нашої, лише в тому, що необережні курці можуть кинути недопалки, що справлять ефект «бавовни», неподалік місця легендарного приземлення німецького пілота-аматора. А може, навіть там, де він хотів, але не зміг посадити літак – на території Кремля.
"Панцир С-1" на столі в Путіна. Карикатура.
  І тоді, світ спостерігатиме завершення явища синхронічності подій, що передували краху СССР, з подіями, які призведуть до розпаду РФ на незалежні держави поневолених Москвою народів.


Версія ютуб-каналу "hrendyabliki"



Сайт містить унікальні тексти, кожен з яких уперше був оприлюднений саме тут. Бажаєте читати нові статті першим? Натисніть на дзвоник розташований в правому нижньому кутку монітора!

Немає коментарів:

Дописати коментар