суботу, 16 вересня 2023 р.

Диво-зброя РФ

 Диво-зброя РФ

 
Обряди мілітаризму
  Міф про другу армію світу розбився об мужність армії України. Господар кремлівських веж проводив дні та ночі у важких роздумах: що робити далі? Голову облягали нав'язливі думки про невтішну долю тиранів, які програли війну. Образи Хусейна, Каддафі та інших невдах викликали моторошне відчуття, що неквапно переходило в смертельний жах.

Осяяння

  Думки про застарілу військову техніку, що стоїть на озброєнні другої армії світу, названої так за чітку відповідність армії СССР часів Другої світової війни, вселяли мало надій на переможний результат спецоперації.
  Невідомо звідки перед внутрішнім зором євразійського дзюдоїста з'явився образ останніх годин Гітлера, з совкової кіноепопеї «Освобождение».
  «Еврика!» – міг би заволати улюблений вождь усіх стерхів, якби знав це слово. Захотілося негайно викликати Шойгу та Герасима, та суворо запитати: «Де боєприпаси!?». Потім поділитися геніальною ідеєю. Але бажання звела нанівець думка: «Не можна! Адже вони не пройшли двотижневий карантин! А про снаряди якось спитає Пригожин».
  А поки що є час відшліфувати думку. Слід знову пройтися по всьому ланцюжку асоціацій і пригадати подробиці геніальної ідеї. Отже, спочатку постав Гітлер, точніше його смерть. Законна гордість захлеснула онука дідів, що воювали. За цим прийшов зримий образ «Безсмертного полку», і гімнастка Аліночка з величезним транспарантом «Можем повторить!».
Будаєв А. Сатирична пародія на мурал з Хафезом аль-Асадом в Північній Кореї
  Звичайно ж! Потрібно невпинно повторювати дії улюблених вождів: пролетаріату та фюрера. Ось воно, рішення: коли фюрер усвідомив, що III Рейх поступається військовому та економічному потенціалу супротивника, то дійшов висновку про необхідність технологічної переваги. Плодом прориву Рейху мало стати створення диво-зброї, або арійською: вундерваффе.
  Тут кремлівський вождь відчув мішане почуття: гордість за знання німецької, і легке засмучення, що з віком він без заготовленого тексту рідною мовою, не може провести нараду з підлеглими по владній вертикалі.
  А як колись фрау Меркель захоплювалася його вимовою, як піднімала руки вгору і показувала аусвайс! Гаразд, геть лірику, розслаблятися не на часі! Необхідно добре обмізкувати диво-зброю технологічного прориву великої Росії. Визначний геополітик викликав ад'ютантів, як завжди владно і стисло, виклав геніальну ідею. «Рішення прийнято, виконуйте» — пробурмотів, занурюючись у солодку дрімоту кремлівський мачо.

Мозковий штурм кремлівських веж

  Від нового завдання президентський почет спочатку отетерів: про яку технологічну перевагу йдеться в країні, де проблема налагодити виробництво цвяхів? Соратники похмуро чухали пики, поки в одного з них, після чергової чарочки «Бояри», в черепну порожнину навідалася самотня думка.
  «Треба бити ворога його ж зброєю! Тобто відповісти президенту його ж висловлюванням». Усе товариство застукотіло пальцями по дисплеях гаджетів.
  «Знайшов!» – заволав адепт методології, що пишався тим, що навчався в самого Щедровицького. І тицьнув пальцем у відео, в якому Путін назвав ядерну зброю та православ’я двома стовпами московської спільноти, що гарантують зовнішню безпеку та моральне здоров’я країни.
Адепт методології Щедровицького Сергей Кирієнко
  «Що за дурня?» – розчарованим хором видихнули колеги. Терпляче, наче нерозумним немовлятам, генератор ідеї почав пояснювати. «На заваді застосуванню нових військових технологій стоїть відсутність матеріальної бази, ідей, технологій та людей, здатних їх здійснити. Тут рити нема чого. Загроза застосування ядерної зброї використовується по повній програмі: час від часу Кремль нагадує про неї всім опонентам. Лишається православ’я – його потенціал далекий від повної реалізації».
  Доповідач запропонував прийняти за основу стратегії ідею Головного храму збройних сил Російської Федерації. А саме: методику використання потуги реліквій. Для зображення головної ікони храму Спаса Нерукотворного, створили незвичайну дерев’яну основу з лафета гармати 1710 року, знайдену в 70-х роках минулого століття в річці Нева, навпроти хатинки Петра I.
  Замість поперечних шпонок, на яких закріплені вертикальні дошки, задіяли ложа від автоматичних гвинтівок Токарєва, часів «Великої вітчизняної війни». На одному з них чітко видно данні виробника: приймальне тавро Іжевського механічного заводу 1944 року.
Мозаїка Головного храму ВС РФ із зображенням путінської кліки
  Охоплений чарами натхненного красномовства, оратор нагадав присутнім про фрески Храму збройних сил. На мозаїці зобразили Путіна, Шойгу, Герасимова, Гобліна-Аксьонова, Сталіна і головне гасло новітньої епохи: «Крым наш!».
Фреска з портретом Сталіна Головного храму ВС РФ
  Щоправда, через злостивість ворогів Росії зображення московської еліти прибрали. Скрепный «Крым наш!» замінили на безбарвну «Мы вместе» . Зрозуміло, що в «в месте», але в якому?
Мозаїка "Крым наш!" Головного храму ВС РФ
  Зображення вождя всіх часів та народів, генералісимуса Сталіна прикрили гаслом «Поднимем над Берлином знамя Победы!». «Дебіли, бл…! Кому газ продаватимемо, якщо захопимо Берлін? – обурився Лавров. – Фреску з найвеличнішим лідером усіх часів прибрали, але забули аксіому: є Путін – є Росія, нема Путіна – немає Росії!».
  Збіговисько збурено загуло. Доповідач зрозумів, що верзе дурниці: якщо в Головному храмі Збройних Сил РФ немає Путіна, то… Ні! Про таке не можна навіть помислити! Але ж на місці Путіна створили ікону. «Свято место пусто не бывает». Це знак, що вказує на потрібне вундерваффе.
  Несподівано, узяв слово куратор відділу євразійської геополітики. Він ще в дитинстві прочитав декілька книжок, через що отримав в КГБ-ФСБ агентурне поганяло «Філософ». Пішло довге та зарозуміле пояснення, що методологічна база московської диво-зброї – вчення Даниїла Андрєєва про егрегори, викладене ним у «Розе мира».
  Практичне застосування доктрини егрегорів дозволило спритному учню Авесалома Подводного здійснити запаморочливу кар’єру від соратника Філософа по Антиоранжевому фронту до безкоштовного радника завгоспа Президента України.
Дугін, Корчинський, Арестович на спільній конференції з нагоди відкриття "Евразийского антиоранжевого фронта". 2005 рік.
  Генератор ідеї оговтався, та звернувся до Дугіна з проханням облишити філософські розумування, адже всі почали куняти. Повернувши ініціативу, доповідач нагадав авдиторії, про сильне враження, яке справила на московську спільноту ікона Сталіна в оточенні маршалів Перемоги.
Ікона Сталіна в оточенні маршалів Перемоги
  Зібрання схвально загуло, пригадуючи, як у Білгородській області ієромонах Афіноген справив з цим образом літію.
Освячення іконою Сталіна
  «Усі наведені факти відповідають дійсності. Особисто підготую доповідь президенту» – підсумував, не приходячи до тями Дімон, котрий нещодавно похмелився.
  «Трансцендентно!» – прохопилися Шойгу з Герасимовим, але поглянувши одне на одного, зрозуміли, що їм не відомо значення цього слова. Зніяковівши, Герасимов пробелькотів щось про Велику Перемогу, а Шойгу поквапився закінчити нараду наказом про розробку конкретного плану дій застосування високотехнологічної диво-зброї.

Реалізація задуму

  Незабаром, в якості листа щасливому вояку, пестунчики долі в армії Росії отримали в подарунок коробку з гуманітарною допомогою від партії «Единая Россия». Разом з крупою та тушонкою в скриньці лежала пляшка свяченої води й ікона Путіна з написом «Вседержитель».
Образ Путіна
  Керуючись принципом: «Все для фронта! Все для Победы!» Третьяковська галерея передала всесвітньо відому ікону Андрія Рубльова «Трійця» Троїцькому собору Троїце-Сергієвої лаври для проведення заходів з нагоди надбання мощів святого Сергія Радонезького, за участі багатьох прочан та патріарха Кирила.
"Трійця" А. Рубльова в Троїце-Сергієвій лаврі
  Через деякий час, стратег, що всіх переграв, вирішив особисто вкласти диво-зброю до рук московського вояцтва. Президент навідався до штабу угруповання «Днепр» на Херсонщині та «Восток» в Луганській області, щоб особисто вручити скрєпоносним воякам ікони.
Путін з іконою для вояків РФ
  На нараді, перебуваючи в солодких спогадах про минуле та дачу в Геленджику, він недбало вислухав доповідь командувача угрупованням генерал-полковника Олега Макаревича й командувача ВДВ РФ генерал-полковника Михаїла Теплинського. Здавалося б: все йде за планом спецоперації, але…
  Через два тижні після широкомасштабного вторгнення в Україну в Головному храмі збройних сил РФ замироточила ікона Божої матері «Пом’якшення злих сердець». На відзнятих прочанами кадрах можна побачити, як по образу тече, схожа на кров, мірра червоного кольору.
  Ніхто в кремлівських вежах так і не збагнув, що агресію Москви проти України засудили вищі сили. В чаді шовінізму жоден з московських можновладців не згадав, що колись ікони допомогли Ніколаю II програти війну, занапастити царство та династію Романових.
Цар Ніколай II об'їжджає військо з іконою
  Кремлівська кліка так і не зметикувала, що в розв’язаній Росією війні проти України, лише мощі Путіна та його оточення допоможуть армії РФ повернутися не запакованими в чорні пакети.


Версія ютуб-каналу "hrendyabliki"



Сайт містить унікальні тексти, кожен з яких уперше був оприлюднений саме тут. Бажаєте читати нові статті першим? Натисніть на дзвоник розташований в правому нижньому кутку монітора! 

Немає коментарів:

Дописати коментар